Nieuws

 • GEZOCHT: Freelance senior propositie marketeer

  Voor onze nieuwe organisatie, gevormd uit iMMovator en Hilversum Media Campus, zijn wij op zoek naar een senior propositie marketeer die onze organisatie kan helpen bij het versterken van onze positie in de mediasector. In deze transformerende sector krijg je te maken met voortdurend veranderende behoeften van mediabedrijven en je stelt deze centraal bij het bedenken van nieuw aanbod. Als ervaren propositie marketeer trek jij potentiële klanten over de streep en zorg je dat ons aanbod scherp wordt afgestemd op de behoeften uit de sector.

 • Livestream Cross Media Café - Muziek en innovatie

  Ben je niet in de gelegenheid om het Cross Media Café - Muziek en innovatie bij te wonen? Dan hoef je deze niet te missen! Kijk live mee vanaf onze livestream, mede mogelijk gemaakt door Jet-Stream

  De livestream zal om 14:00 starten. Kijk voor de volledige planning op de pagina van het event Cross Media Café - Muziek en innovatie.

 • iMMovator en Hilversum Media Campus fuseren

  iMMovator en Hilversum Media Campus gaan vanaf 2018 fuseren tot een nieuwe organisatie. Beide organisaties werken al lange tijd samen. Onder één vlag bieden ze een nog krachtigere propositie om de media-industrie te ondersteunen in de digitale transformatie als het gaat om kennis-, business- en talentontwikkeling.

 • MediaMatters Matchmaking Days groot succes

  6 mediabedrijven, 13 startups, 64 gesprekken en in totaal 34 matches – dat is het resultaat van de MatchMaking Days die van 25 t/m 27 oktober plaatsvonden in VondelCS. De MatchMaking Days werden georganiseerd door het acceleratorprogramma MediaMatters van iMMovator dat Nederlandse mediabedrijven verbindt met internationale, innovatieve startups en scale-ups.

Pagina's