GEZOCHT: Freelance senior propositie marketeer

januari

ma di wo do vr za zo
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
29
29
30
30
31
31
1
2
3
4

Voor onze nieuwe organisatie, gevormd uit iMMovator en Hilversum Media Campus, zijn wij op zoek naar een senior propositie marketeer die onze organisatie kan helpen bij het versterken van onze positie in de mediasector. In deze transformerende sector krijg je te maken met voortdurend veranderende behoeften van mediabedrijven en je stelt deze centraal bij het bedenken van nieuw aanbod. Als ervaren propositie marketeer trek jij potentiële klanten over de streep en zorg je dat ons aanbod scherp wordt afgestemd op de behoeften uit de sector.

Wie zijn wij?

Je gaat werken in een netwerkorganisatie van zo’n 20 zelfstandige professionals die zich inzetten om innovatie in de mediasector te stimuleren. Dit doen wij door verschillende projecten en events op te zetten op het gebied van Talent, Knowledge en Business.

               Talent. We organiseren het Talent Development Program, een traineeship voor startende mediaprofessionals. Daarnaast scouten we jong talent voor in de mediasector en wordt er jaarlijks de Media Future Week georganiseerd. Ook willen we gaan bijdragen aan de professionalisering van zittende mediaprofessionals door trainingen op verschillende thema’s aan te bieden.

               Knowledge. In drie verschillende fieldlabs werken bedrijven, makers en onderzoeksinstellingen samen aan proof of concepts; experimenten die de media van morgen zullen vormen. Ook voeren we in opdracht van verschillende partijen onderzoek uit en verzorgen we masterclasses met internationale smaakmakers.

               Business. In MediaMatters worden startups en mediabedrijven aan elkaar verbonden om samen te werken aan waardevolle proposities. We scouten innovatieve startups in binnen- en buitenland, geven Nederlandse mediabedrijven advies en organiseren gezamenlijke activiteiten naar het buitenland, zoals beursbezoeken en handelsmissies.

Wat houdt jouw functie in?

Als propositie marketeer ben je bekend met de hele organisatie en kun je goed samenwerken met mensen van de verschillende afdelingen. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van nieuwe proposities (B2B). Hiervoor is goed relatiebeheer belangrijk, zodat je op de hoogte bent van de wensen van onze partners, nu, maar ook in de toekomst. Je onderzoekt de behoeften bij (potentiële) partners en je ziet ontwikkelingsmogelijkheden op de onderwerpen Talent, Knowledge en Business. Je schakelt op C-level met onze partners: media- en ICT-bedrijven, creative agencies, kennisinstellingen en overheden.

Naast het werven van nieuwe partners, versterk je als ervaren propositie marketeer ons marketing & communicatieteam. Dit doe je door te zorgen dat onze corporate story overal in de organisatie goed tot uiting komt. Je bewaakt dat onze missie en visie op de juiste manier gecommuniceerd worden in de diverse communicatiemiddelen. Ideeën voor nieuwe business concretiseer je niet alleen naar een projectvoorstel, ook weet je deze haarfijn door te vertalen naar een aantrekkelijk aanbod voor onze partners. Daarnaast monitor je klantdata en zet je deze om in concrete nieuwe voorstellen.

Wat vragen wij?

Je hebt een salesgerichte houding en richt je in je functie op business development. Je bent commercieel ingesteld en ziet en benut kansen in de markt.

Je bent een netwerker. In jouw functie ga je partners werven en zorg je de dat het aanbod op het gebied van Talent, Knowledge, Business goed aansluit op de mediasector. Hiervoor ben je in staat het grotere geheel te overzien.

Je kunt goed samenwerken en bent een belangrijk aanspreekpunt voor zowel de directie, collega’s  als partners. Daarnaast heb je relevante ervaring op het gebied van marketing of communicatie, zodat je ons communicatieteam optimaal kunt aansturen.

Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal een HBO-diploma op het gebied van marketing, commerciële economie of aanverwante richtingen
  • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring en aantoonbare resultaten op het gebied van propositieontwikkeling.
  • Een persoonlijk netwerk in de mediasector is een pré.

Wat bieden wij?

  • Een freelance functie voor 3 dagen in de week, flexibel in te vullen
  • Opdracht tot eind 2018, met mogelijkheid van verlenging
  • Wij zijn net gefuseerd, waardoor er veel ruimte is voor nieuwe ideeën en eigen ontwikkeling
  • Je werkt samen met de topspelers van de Nederlandse media-industrie
  • Bij ons kun je veel van elkaar leren en met elkaar lachen. We werken op een informele manier met elkaar samen. Iedereen maakt deel uit van het resultaat en je wordt gewaardeerd om wie je bent.

Ben jij de propositie marketeer (B2B) die de beste en meest innovatieve proposities ontwikkelt en ons marketing& communicatieteam komt versterken? Stuur je sollicitatie dan voor 20 januari op naar mir.wermuth@immovator.nl.