iMMovator

oktober

ma di wo do vr za zo
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
29
29
30
30
31
31
1
2
3
4

Nieuws

 • Media Perspectives wil de partner zijn in de transformatie van de mediasector

  iMMovator en Hilversum Media Campus slaan de handen ineen en gaan samen verder als Media Perspectives. Krachtenbundeling, samenwerken en verbinden zijn volgens de nieuwe organisatie het noodzakelijke antwoord op de uitdagingen waarvoor de mediasector staat.

 • Cross Media Café AR/VR/MR

  20mrt
  Type: 
  Cross Media Café
  Locatie: 
  Beeld en Geluid
  Inschrijfprijs: 
  Gratis

  Sinds 2016 staat Virtual Reality (VR) in veel branches hoog op de agenda. In 2017 hebben we kennis mogen maken met het eerste grote commerciële Augmented Reality succes, Pokémon Go. Als mediamaker wil je voorop blijven lopen en experimenteren met deze immersive vormen van storytelling. De vraag “Moeten we niet iets met AR/VR/MR?” komt daarmee ook steeds vaker aan de orde. Hoewel een eerste enthousiaste reactie volgt, loopt het daarna vaak vast op de vraag maar waarom en hoe dan?

 • Sneak preview: iMMovator en HMC bundelen de krachten

  De media-industrie is in transitie. We staan voor tal van uitdagingen op gebied van data, business, technologie, content en talent. IMMovator en Hilversum Media Campus bundelen de krachten omdat de transformatie vraagt om het verbinden van business. kennis en talent. Samen zijn we gedreven om een bijdrage te leveren aan de toekomst van de mediasector. Dat doen we vanuit een nieuwe organisatie die we 27 februari lanceren!

   

   

 • Sustainable You – Bijblijven in een veranderende media-industrie

  13mrt
  Type: 
  Workshop
  Locatie: 
  Twitterzalen, Mediacentrum
  Inschrijfprijs: 
  Gratis

  Nieuwe VOD platforms die als paddenstoelen uit de grond schieten. Nieuwe technologieën die zich in rap tempo aandienen. Daarnaast voel je een constante druk voelen om zoveel mogelijk mensen te bereiken met unieke en relevante content. De media-industrie is continue in beweging en vraagt om mensen die in staat zijn om mee te bewegen met deze verandering. Hoe zorg je dat je flexibel blijft bij de veranderingen die op ons af komen? Hoe maak je nieuwe technieken eigen? En hoe blijf je up to date als het gaat om de laatste mediatrends?

 • Media Talk: Privacy – ben je voorbereid op de GDPR?

  21feb
  Type: 
  Masterclass
  Locatie: 
  SWITCH, Media Park Hilversum
  Inschrijfprijs: 
  gratis

  Woensdag 21 februari staat er een nieuwe Media Talk op het programma. Dit keer zal Sheevani Bharatsingh van advocatenkantoor The Law Factor ons inzicht geven in de nieuwe privacy verordening. Wat gaat er veranderen en hoe bereid je je daarop voor?

 • Amazing Arena: innovatie in de ArenA

  08feb
  Type: 
  Netwerkevent
  Locatie: 
  Amsterdam ArenA
  Inschrijfprijs: 
  0

  iMMovator en Amsterdam Innovation Arena organiseren op donderdag 8 februari de derde editie van Powering The Future - The Network Sessions. Het thema is Amazing Arena. Tijdens deze Powering the Future-sessie zal bijzondere aandacht worden besteed aan innovatie op drie gebieden: energietransitie en -opslag, speelveld en stadionformaat showtools zoals verlichting.

 • Interview Sam Feldt (Fangage) @ iMMovator CMC Muziek en Innovatie

  Interview met Sam Feldt (DJ Heartfeldt) over zijn start-up Fangage. Wat zijn de voordelen van dit platform? Hoe verzamel je als artiest data van je fans? Hoe bouw je een relatie met ze op? 

 • Interview Tom Goris (Huis-statisticus van de Top2000) @ iMMovator CMC Muziek en Innovatie

  Interview met Tom Goris over de stem-statistieken van de Top2000, na aanleiding van zijn presentatie tijdens het Cross Media Café Muziek op 12 december 2017. Wat zijn de grote verschillen tussen verschillende groepen? Welke verhalen vindt hij in de data? Welke data heeft hij beschikbaar?

 • Technology Update: The Future of Broadcasting according to EBU

  IMMovator organiseerde op 7 september een Technology Update met Egon Verharen. Egon presenteerde de strategische technische vraagstukken waar de Europese TV industrie mee worstelt en wat de EBU daaraan doet in haar technisch programma. 

 • iMMovator en Hilversum Media Campus fuseren

  iMMovator en Hilversum Media Campus gaan vanaf 2018 fuseren tot een nieuwe organisatie. Beide organisaties werken al lange tijd samen. Onder één vlag bieden ze een nog krachtigere propositie om de media-industrie te ondersteunen in de digitale transformatie als het gaat om kennis-, business- en talentontwikkeling.

Pagina's